info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Engineered Wood Veneer keukenkasten

Engineered Wood Veneer keukenkasten

Het is houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.

Beschrijving

Specificatie:
Model WV-111
Kast type Engineered Wood Veneer keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-plaat met natuurlijk of kunstnoten walnoothout houtfineer deurpaneel;
Elk ander houtfineerhoutfineer kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm plat deurpaneel
Deurrandnaad Houtfineerrand met een dikte van 1 mm.
Of 2 mm massief houten streep als randbranding.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

The Kitchen Cabinets Partition

Ten eerste, het ontwerp van de keukenkast

Het ontwerp van de keukenkasten in de keuken moet worden ontworpen volgens het keukengerei dat momenteel eigendom is van de eigenaar en de stijl van de woonkamer die ze nastreven. Het klopt dat er niet veel keukengerei in het huis van het nieuwe huis is, dus de ontwerptekeningen moeten een goede communicatie hebben met de ontwerper in uw eigen geplande leven, zoals het maken van sommige desserts of soepen in de toekomst, of u zult vraag vaak vrienden om thuis te komen, enz. Ongeacht de behoeften, je moet vooraf bepalen om deze voorbereidingen te treffen. Hoe de toegevoegde apparatuur op te slaan.

Het is bekend dat de items die nodig zijn voor de productie van West Point zeer omslachtig zijn. Voor apparaten zoals ovens die iets groter zijn, kunnen ze worden gepartitioneerd op de basishoogte in het midden van de keukenkasten van de muur, wat handig is voor opslag en gemakkelijk te nemen. Kleine voorwerpen kunnen worden gebruikt als een korfontwerp, dat zeer nauwe afstanden vereist en ook zeer efficiënt op te slaan is volgens het niveau van scheiding.

Hoe de interne verdeling van de keukenkast te plaatsen is beter? Als er meer gerechten zijn, hoeft u alleen de buitenkant te reserveren voor normaal gebruik. Anderen kunnen worden opgeslagen in laden. De binnenkant van de lade kan worden verdeeld. Het kan ook worden gescheiden door dunne houten planken of dunne buisvormige strips. Probeer niet te veel opslagruimte in te nemen vanwege deze afstandseffecten. Als de snijplank en de groenteschep, pap, lepel, enz., Als ze niet buiten hangen, kun je een aantal haken aan de binnenkant van de keukenkast installeren om op te hangen, de binnenruimte niet te bezetten en de keuken netter te maken, maar het wordt aanbevolen vanwege de noodzaak om het te nemen. De hoogte is gemakkelijk met de hand bereikbaar.

Ten tweede, de kledingkast partitie

Het is ook erg belangrijk om kleding of beddengoed in een gezin op te slaan, vooral kleding. Als het hele gezin in vier seizoenen is verdeeld, moet het in vele categorieën zijn verdeeld om het u gemakkelijker te maken problemen te vinden en te voorkomen. . Is het goed om de verplaatsbare partitie in de kast te gebruiken? Allereerst moet het interieur van de keukenkast worden ontworpen op basis van de grootte van de kleding en de hoogte van de scheidingswand. Voor het ophangen van kleding, moet deze worden ontworpen volgens de lengte van de kleding van het gezin. Als het hele gezin korte kleding prefereert, kan de ruimte onder het ophangframe de ruimte effectief gebruiken om lades of versterkte tussenschotten te maken voor het opbergen van kleine voorwerpen; Bovendien, volgens ondergoed, sokken, hoeden, sjaals, enz., Maken ook een ander onderscheid.

Meestal zijn kleine items moeilijker te beheren, nemen ze een kleine ruimte in beslag en zijn ze gemakkelijk te occluderen. Als er een lade of partitie is om te onderscheiden, is dit geen probleem. Tops en broeken hebben verschillende opslagruimte vanwege de verschillende stapelmethoden. Als het slechts een enkele middelste partitie is, is het niet praktisch om te gebruiken. Het moet in verschillende partities worden geïnstalleerd om uw opslag eenvoudiger te maken.

Er moet meer dan één quilt in elke familie zijn. Volgens het weer zal er een groot onderscheid zijn. Omdat de quilt meer ruimte in beslag neemt, is de ruimte voor het opbergen van de keukenkast s groot genoeg. Er zijn ook enkele hulpmiddelen om de markt te comprimeren, wat u na het kopen zal besparen. Ruimte, maar de breedte moet voldoende zijn en de keukenkasten moeten worden beheerd en ontworpen volgens de quilt van het hele gezin. Over het algemeen wordt aanbevolen om items die niet vaak worden vervangen in de keuken boven in de kamer te plaatsen. De binnenkant kan nog steeds worden gebruikt om de mand te trekken om voorwerpen op te slaan zoals compressietools en muskietennetten die tijdelijk niet beschikbaar zijn.Aanvraag sturen