info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Exotische houten fineer keukenkasten

Exotische houten fineer keukenkasten

Houtfineer keukenkasten hebben rijke kleurpatronen en raken het oppervlak heeft een goede textuur.uiterst taaiheid, volgens de noodzaak om te worden verwerkt in een verscheidenheid van gebogen, vrij mooi.

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Tips voor keukenkastjes Aankoop


Als de desinfectiekeuken en de oven zijn ingebed in de keukenkast, moeten de wanden van de keukenkast rond deze apparaten worden bevestigd met aluminiumfoliepapier of worden gegrild samen met de vier wanden om de levensduur van de keukenkast te verkorten.

Het is zeer praktisch om een wandlamp met kleine wattage op de console te plaatsen.

30-35 kan messen, snijplanken, eetstokjes, flessen, wat voor soort Lalan is een kip-rib, kan niet veel dingen zetten, vervangen door kruiden, het is niet handig om te gebruiken. In feite zijn de twee soorten Lalan de meest praktische, één soort kom, één soort pot.

Lalan kan het beste niet aan het deurpaneel worden bevestigd. Het deurpaneel is gemakkelijk vervormd gedurende een lange tijd en de andere deurpanelen zijn niet massief op een vlak oppervlak.

Laden zijn erg praktisch, maar niet zo veel mogelijk (de prijs is te duur). In feite zijn de meeste laden niet goed geplaatst. Overweeg de kleine partitie in de la.wood veneer kitchen cabinets


countertop productioncabinets packingcabinets workshopPackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: exotische houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen