info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoogglans houten fineer keukenkasten

Hoogglans houten fineer keukenkasten

De houten fineer keukenkast is extreem soepel en heeft niet het solide gevoel dat hout zou moeten hebben, omdat het speciaal is aangehecht, geschilderd op het oppervlak van het meubilair en vervolgens gebakken met ultraviolette stralen.

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Hoe de keukenkastdeur te onderhouden


De eerste maatregel: de keukenkast   aanrecht van kunststeen is de keukenkast geworden   aanrecht dat steeds meer gezinnen graag gebruiken. Het dagelijks onderhoud van kunststenen keukenkast   aanrecht moet aandacht besteden aan: 1. Continue kooktijd mag niet te lang zijn, niet meer dan twee uur is geschikt; Het kookgerei dat op hoge temperatuur is gekookt, wordt direct op het tafeloppervlak verwarmd om gedeeltelijke schade aan het tafelblad te voorkomen; 3. Plaats het artikel niet langdurig op een bepaalde positie op de tafel om het kleurverschil van het tafeloppervlak door licht te voorkomen.

De tweede maatregel: alle aanrechtbladen van de keukenkast mogen niet rechtstreeks worden gebruikt voor snijplanken. Pads moeten bovenop de snijplank worden geplaatst, waardoor niet-reproduceerbare markeringen worden achtergelaten en het uiterlijk wordt beïnvloed.

De derde maatregel: Als de inlaat- en uitlaatpijpen van de spoelbak lekken, moet deze tijdig worden gerepareerd, anders zal het de behuizing van de keukenkast ernstig beïnvloeden, waardoor de keukenkast vochtig en beschimmeld wordt.

De vierde maatregel: het oppervlak van de geverfde meubels zal na het gebruik van de lakafwerking erg donker worden. Als je een pot sterke thee laat weken, een beetje afkoelen en dan een zachte doek gebruikt om op het verfoppervlak te wrijven, zodat je de originele glans kunt herstellen en het meubilair oud kunt maken, zodat de deur van de keukenkast in de keuken ook geschikt is , zodat je het lang kunt houden. De keukenkasten zijn lang en mooi.

De vijfde maatregel: installeer glazen of houten schuifdeuren van keukenkasten. Als de deur van de schuifdeurenkast stevig wordt vastgezet of versleten, kunnen de volgende methoden worden gebruikt: in de neertrekgleuf van de schuifdeur is wat was gelaten en kan de schuifdeur vrij schuiven. .kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinets
Aanvraag sturen