info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Moderne houten fineer keukenkasten

Moderne houten fineer keukenkasten

Houtfineer keukenkasten wordt meestal gebruikt voor hoogwaardige meubels die een huid plakken is echt hout, gemeenschappelijke houtfineer kleur van ondiep tot diep, met kersenhout, witte beuken, esdoorn, rode beuken

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Hoe de kleur van de keukenkastdeur kiezen?

Keukenkastdeur - rood

Rode keukenkast deur, in aanvulling op een beetje glamoureus, is er een beetje vreugde. Veel mensen met een sterke persoonlijkheid zullen rood kiezen, want rood staat voor vitaliteit en prachtig. Het deurpaneel van de rode keukenkast is echter ook relatief hoog wat betreft de decoratievereisten van het huis. Anders zal de slechte decoratie leiden tot de abruptheid van de keuken keukenkast, die de schoonheid van het hele huis zal beïnvloeden.

Keuken keukenkastdeur - blauw

De blauwe keukenkastdeur is een van de kleuren die veel hoogbouw witte kragen zoals, die de smaak van de decoratie kan geven en het huis meer elegant en fris maken. Ook een goede kleur, het wordt aanbevolen.

Keukenkastdeur - zwart

Veel mensen denken dat zwart een veelzijdige kleur is en omdat zwart bestand is tegen vuil, is het eenvoudig om kwaliteit te tonen. Het is een van de favoriete kleuren voor veel succesvolle mensen geworden.
kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinets
Hot Tags: moderne houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen