info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Verf Houtfineer Keukenkasten

Verf Houtfineer Keukenkasten

Hoogwaardig natuurlijk houtfineer, heeft een solide gevoel, ook zeer milieubescherming, sterk en duurzaam. De houten deurplank van hout heeft de schoonheid van de natuurlijke textuur

Beschrijving

Specificatie:


De houten fineer keukenkast is extreem soepel en heeft niet het solide gevoel dat hout zou moeten hebben, omdat het speciaal is aangehecht, geschilderd op het oppervlak van het meubilair en vervolgens gebakken met ultraviolette stralen.


image


Hoe maak je je keukenkast duurzamer?

Selecteer eerst hoogwaardige platen: veel lezers letten alleen op de kleur van het paneel en andere aspecten maken zich er niet druk om. Sterker nog, over het keukenkastpaneel is het ook heel bijzonder, bijvoorbeeld, het keukenpaneel moet het soort vuurplank kiezen, anders duurt het lang, de plaats bij de gasfornuis wordt vervormd. De gegoten plaat en de geverfde plaat zijn bijvoorbeeld gevoelig voor krassen, en de gegoten plaat van slechte kwaliteit produceert bellen en rimpels. Lezers moeten de juiste keukenkastplaat kiezen op basis van de specifieke situatie.

Verpakking en transport van keukenkasten: de meeste merken keukenkasten die momenteel op de markt zijn, worden verpakt en vervoerd in de vorm van borden. De platen worden ter plaatse in keukenkasten gemonteerd. De meest gebruikelijke assemblagemethode is de drie-in-één-structuur, die eenvoudig te monteren is en een hoge efficiëntie heeft. De werklast is klein. Wanneer meerdere onafhankelijke eenheden met elkaar zijn verbonden, kan een complete set keukenkasten worden gevormd. De vloerkeukenkast wordt direct op de grond ondersteund door de steunpoten van de keukenkast.

Hot Tags: verf houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen