info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Schilderij in houtfineer Keukenkasten

Schilderij in houtfineer Keukenkasten

De hoogwaardige keukenkasten van natuurlijk houtfineer hebben een degelijk gevoel, ook zeer milieubescherming, sterk en duurzaam.

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Hoe de kleur van de keukenkastdeur kiezen?

Keukenkastdeur - wit

Het gevoel dat wit iedereen geeft, is eenvoudig en schoon en visueel genieten. Vooral voor diegenen die van een stille omgeving en een schone leefomgeving houden, is dit een zeer goede keuze en een geschikte kleur. Als we echter voor wit kiezen, moeten we weten dat deze kleuren een erg vieze kleur hebben en na een periode van gebruik gemakkelijk oud worden.


keukenkastdeur - grijs

Misschien vrienden die graag grijze keukenkastdeuren hebben, ze hebben een rustige en eenvoudige houding ten opzichte van het leven. In ons leven zien we over het algemeen dat grijs een persoonlijkheid is die de neiging heeft het moderne leven te benadrukken. Het is ook een favoriete kleur voor de meeste mensen die plezier hebben in het leven. Over het algemeen kan de deur van de grijze keukenkast een puur en fris gevoel geven.


kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinets
Hot Tags: schilderij houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen