info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Rosewood fineer keukenkasten

Rosewood fineer keukenkasten

Rozenhout, ook wel bekend als bloempalmen, kan worden onderverdeeld in twee soorten, een fuchsia, en naar beneden echte wierook vergelijkbaar, ook geurig, de bloem van de geest van rozenhout, de zogenaamde palissander

Beschrijving

Specificatie:
Model WV-112
Kast type Palissanderhouten fineer keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-plaat met natuurlijk of kunstnoten walnoothout houtfineer deurpaneel;
Elk ander houtfineerhoutfineer kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm plat deurpaneel
Deurrandnaad Houtfineerrand met een dikte van 1 mm.
Of 2 mm massief houten streep als randbranding.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Keukenkast Installatie voorzorgsmaatregelen

Het moet heel voorzichtig zijn bij het versieren. Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden, vooral voor de inrichting van de keuken. Als de keuken niet goed is ingericht, kan dit tijdens het koken enkele kleine problemen veroorzaken en de stemming van de mensen om te koken beïnvloeden. Daarom is de keuken geïnstalleerd. De keukenkast moet heel voorzichtig zijn. Keukenkast installatie voorzorgsmaatregelen zijn ook erg belangrijk om een perfecte keuken voor u te creëren.

Allereerst de installatie van de keukenkast

De installatie van de keukenkast moet aandacht besteden aan het niveau van de grond. Vóór installatie moet de keuken worden schoongemaakt om de vloer schoon en schoon te houden, zodat het grondniveau nauwkeurig kan worden gemeten en de keukenkast beter kan worden afgesteld.

Ten tweede, de installatie van de keukenkast

De installatie van de muur keukenkast is om het niveau van de expansiebouten te verzekeren. Teken eerst een horizontale lijn op de muur om de positie van de uitbreidingsbout aan te passen om het niveau van de uitbreidingsbout te waarborgen. Merk op dat de horizontale lijn op de muur over het algemeen ongeveer 650 mm verwijderd is van de tafel. De binnenhuisarchitect kan ook aanpassingen maken op basis van de hoogte van het individu voor toekomstig gebruik.

Ten derde, de installatie van het aanrecht

De werkbladen moeten worden geïnstalleerd nadat de keukenkasten en keukenkasten zijn geïnstalleerd, waardoor de werkbladen nauwkeuriger worden. Een probleem waar op gelet moet worden bij het installeren van het aanrecht is het slijpen en polijsten van het aanrecht. Vanwege het stof en de smaak die gemakkelijk in dit gedeelte verschijnen, heeft dit invloed op de hygiënische veiligheid van de keuken en is het moeilijk te verwijderen. Daarom is het aanbevolen om dit onderdeel in de open lucht te ventileren. Op de plaats.

Ten vierde, de hardware-installatie

Kleine hardwareaccessoires spelen een grote rol bij de inrichting van de keuken, dus de installatie ervan is ook een belangrijk punt in de voorzorgsmaatregelen van de keukenkeukenkastinstallatie. Bij het installeren van enkele noodzakelijke hardware voor keukens, zoals wastafels, kranen en manden, om te voorkomen dat het hout van de gebruikte houten materialen in de mand valt, dek je de mand af met wat bedekkingen, wat de toekomst zal vergemakkelijken. gebruik van.

Ten vijfde, de installatie van kachel apparaten

De installatie van elektrische apparaten moet er op letten dat de gaten in de stroomtoevoer niet te klein worden gemaakt, anders wordt het lastiger om achteraf te repareren. Bovendien mogen de watermeter en gasmeter in de keuken niet worden ingepakt, en is het ook onhandig voor toekomstig onderhoud.

Ten zesde, pas de deur van de keukenkast aan

Na het installeren van het fornuis, denk niet dat de installatie van de keukenkast is voltooid. Op dit moment is de laatste taak om het deurpaneel aan te passen om ervoor te zorgen dat de deuropening gelijk en horizontaal is.

Aanvraag sturen