info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker kleuring van vereffenaars Amerikaanse Woodmark keuken meid kasten

Shaker kleuring van vereffenaars Amerikaanse Woodmark keuken meid kasten

Pepermolens kleuring esdoorn massief hout fineer Amerikaans hout mark keuken meid kasten Maple is een nauwe korrel van hardhout, haar belangrijkste kleur is wit, hoewel met sommige bruin en roze. Maple bevat een klein gehalte aan mineralen, licht bruin of licht rode graan zal de kleur verdiept. Meestal maken...

Beschrijving

Shaker kleuring esdoorn massief hout fineer Amerikaans hout mark keuken meid kasten

Esdoorn is een nauwe korrel van hardhout, haar belangrijkste kleur is wit, hoewel met sommige bruin en roze. Maple bevat een klein gehalte aan mineralen, licht bruin of licht rode graan zal de kleur verdiept. Maken meestal rechte lijnen, maar heeft ook een golvende, zelfs zal nog litteken knoop.

Specificatie.

Model

WV-48

Behuizing type

Maple solide Houtfineer shaker stijl deur keukenkast

Deurpaneel

22 mm MDF plaat met esdoorn hout fineer deurpaneel

Kabinet vak

16 / 18mm mariene multiplex met berken fineer schilderen afwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (particle board) met melamine afwerking.

Deur model

22 mm shaker stijl deur modellering

Hardware

BLUM / DTC / andere andere hardware-merk

MOQ

1 set kasten

Pakket

Vlakke of vergadering pakket die afhangt van de klant

Productietijd

30-35 dagen voor normale volgorde

Levering poort

Shanghai en Ningbo

Optionele Items

Counter tops / wastafel / kraan / geen andere keuken accessoires enz. Die kunnen kiezen uit accessoires catalogus.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betalingscondities

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als borg, balans vóór het laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi wij accepteren T/T en L/C / OA betaling

Na de dienst

Alle dingen zullen schip door de lucht als vinden sommige armaturen ontbreekt tijdens de installatie.

Tekeningen bevestigen

Kast ontwerp vergoeding is 200 USD / ingesteld, die zullen terugkeren na bevestiging van bestelling. Wij gewaardeerd als u klaar met tekeningen bij de hand, geen noodzaak bent om opnieuw te ontwerpen.
Wij bieden gratis gedetailleerde laatste winkel tekeningen als bewijs van de bevestiging voor de eindproductie.

Belangrijkste markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden Oosten / Noord Euro

Hoe te kiezen voor massief houten meubels

1. of het echt gemaakt voor massief hout meubilair kijken naar de deur en side panel vaardigheden: litteken, houtnerf en dwarsdoorsnede

2, houtsoorten.

Wat is echt hout gemaakt van boomsoorten, die rechtstreeks van invloed op de prijs en kwaliteit. Prijzen variëren van de goedkoopste grenen, eiken hout, te dure mahonie, tientallen keren. Dus niet huilen omdat het is echt hout wordt niet beschouwd als boomsoorten, immers, zoals grenen hout, naast de bescherming van het milieu, prestaties dan kunstmatige bestuur een veel stuurde

3, arrest, echt hout fabriek voor de productie van gebied

Bijzondere aandacht moet uitgaan naar echte houten meubels hout fabriek voor de productie van gebied. Er is een oud gezegde "echte hout maar de Yangtze rivier", dat wil zeggen na de productie van solide houten meubilair in het zuiden naar het noorden, omdat het klimaat beïnvloeden vochtgehalte, en dus vatbaar voor barsten, vervorming, enz. Dus wanneer de kiezen en kopen om te zien de oorsprong van een product.

4, observatie houtvorming aanwezigheid van gebreken.

Echt hout van een paar grote fout: crack, littekens, bug, meeldauw bij de aankoop van alle details zorgvuldig controleren.

Spleet: natuurlijke niet kopen.

5, de verbinding van elke plaats de meubels

Goede stevige houten meubilair, zijn verbonden door tenon Afschuining manier, waar de lokale invloed groter is, ook de schroef en bescherming methoden zoals versterking gebruiken. Als u de echte houten meubilair ziet, gebruik maken van alle van de schroef vast, zodat dit soort meubilair van solide graad niet hoog is. Beoordelen van de sterke mate van de meubels, dan kun je schudden meubilair gevoel om te oordelen over de mate van stabiliteit.

6, zie de verf op het oppervlak van de kwaliteit van de meubels

Massief houten meubelen is het meest bang voor water en vuur. Vuur was onnodig te zeggen, uit angst voor water, er is een oud gezegde: duizend, duizend NAT, droog natte jaren. Is de angst voor water van echt hout. En vooral om te voorkomen dat vocht binnendringen op het oppervlak van de meubelen meubels is de meest effectieve manier. Zo zorgvuldig om te zien of er om het even welk niet meer borstel om te schilderen van meubels, belangrijke punt: de boven- en onderkant van de kastdeur plank, het interieur van de kast. Met de hand aanraken van de verf, bubble of burr, het verschijnsel zoals.

7, het meubilair de details van de lade.

Lade moet solide en stevig, intern aan draai de schroeven. Kan ook worden geopend een lade, active desktop, kast, enz, kunt u elk onderdeel om vrij en goed aangesloten. Lade onder bepaalde dikte heeft, en de bodem van de lade gebruik is sleuf verbinding, in plaats van nagel verbinding.


Hot Tags: Shaker kleuring van vereffenaars Amerikaanse woodmark keuken meid kasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste

Aanvraag sturen