info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker stijl fineer keukenkasten

Shaker stijl fineer keukenkasten

Berkenfineerkasten, met het juiste fineerproces, met de juiste lijmkeuze, het berkenhout is lichtbruin tot roodbruin met een glanzend oppervlak en een slank mechanisme.

Beschrijving

Specificatie:
Model WV-114
Kast type Shaker stijl fineer keukenkasten
Deurpaneel 22 mm / 18 mm MDF-plaat met natuurlijk of kunstnoten walnoothout houtfineer deurpaneel;
Elk ander houtfineerhoutfineer kan beschikbaar zijn.
Kabinet doos 16 / 18mm multiplex met berkenfineerafwerking.
16 / 18mm multiplex met melamine afwerking.
16 / 18mm spaanplaat (spaanplaat) met melamine afwerking.
Deurmodel 18 mm / 22 mm plat deurpaneel
Deurrandnaad Houtfineerrand met een dikte van 1 mm.
Of 2 mm massief houten streep als randbranding.
Hardware BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / of ander hardwaremerk
MOQ 1 set keukenkast
Pakket Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is.
Productie tijd 40-50 dagen voor normale bestelling.
Leveringshaven Shanghai of Ningbo.
Optionele items Aanrechtbladen / Sink / Faucet / andere keukenaccessoires enz. Welke kan worden geselecteerd uit accessoires catalogus.
Garantieperiode 10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.
Betaalvoorwaarden Kleine bestellingen: 50% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30-40% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.
Na de dienst Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.
We bieden alle kast & hardware 10 jaar garantie.
Hoofd markt Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

De methoden om keukenkasten te kiezen

1. Behoud een harmonieuze stijl

Voordat u een keukenkast kiest , moet u de algemene decoratiestijl van de keuken begrijpen. Je zou de stijl moeten kiezen die erbij hoort, de algehele stijl consistent houden, van het patroon in de keukenkast tot de kleur, zorgvuldig de kleur selecteren om het algehele decoratie-effect te maken.

2, let op praktische bruikbaarheid

Keukenkasten spelen een cruciale rol in het gezinsleven en zijn zeer praktisch, vooral voor koken, wassen en opbergen. Houd daarom bij het kiezen rekening met of het geschikt is voor het dagelijkse werk van het gezin. Het moet niet alleen gericht zijn op de decoratie, maar ook leiden tot flitsen en verspilling.

3, de keuze van kleur

In de markt hebben keukenkasten verschillende kleuren. Mensen van verschillende leeftijden hebben verschillende voorkeuren voor kleur. De familie kan kiezen op basis van hun eigen voorkeuren en decoratiestijlen. Er moet echter worden opgemerkt dat de kleur niet te licht moet zijn en dat de keuken een plaats is voor langdurig gebruik bij hoge temperaturen. Als je een felle kleur kiest, zullen mensen zich ongemakkelijk voelen. Het wordt aanbevolen om een koele kleur te kiezen zodat mensen zich verfrist en comfortabel voelen.

4, de grootte moet geschikt zijn

De grootte van de keukenkast moet worden opgemerkt, of het nu gaat om te kopen of aan te passen, je moet in detail weten, om niet verspillend en lastig te zijn. Overweeg de grootte van de keuken en als deze klein is, kunt u een eenvoudige stijl kiezen. Als het gebied groot is, kunt u een meer complete stijl kiezen. Maar om ervoor te zorgen dat de keuken meer ruimte heeft, zal het de dagelijkse wandel van mensen niet hinderen, maar zullen mensen zich ook depressief voelen.

5, de keuze van materialen

Keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals massief hout, steen en metaal. Verschillende materialen hebben verschillende decoratie-effecten. U kunt kiezen op basis van uw eigen voorkeuren en decoratiestijl. Het materiaal van de keukenkast moet waterdicht, brandveilig en bestand tegen hoge temperaturen zijn, zodat het normaal kan worden gebruikt. Steen is momenteel het meest gebruikte materiaal.

6, overweeg dan de prijs

De prijs van de keukenkast moet worden overwogen en het product met een lage prijs kan niet goedkoop worden gekozen. De kans dat het probleem zich voordoet is erg groot, wat van invloed is op het normale gebruik. Maar het kan uw eigen economische budget niet overschrijden en uzelf belasten. U kunt kopen door de beste prijs-kwaliteitverhouding te kiezen.

7, de flexibiliteit van gebruik

De keuken is beperkt in omvang en de flexibiliteit om te overwegen bij het kiezen van een keukenkast . Allereerst moet de ladeschakelaar soepel en flexibel zijn. Als het niet flexibel is of veel lawaai maakt, zal het ongemak veroorzaken voor het leven van mensen. Tegelijkertijd moet ervoor worden gezorgd dat alle delen van de keukenkast gemakkelijk te gebruiken zijn en in overeenstemming zijn met de gebruiksgewoonten van de consument.

8, milieuvriendelijk

Sommige keukenkasten zijn gemaakt van massief hout en geven een soort van affiniteit, waardoor mensen zich comfortabel en vriendelijk voelen. Het is echter belangrijk op te merken dat bij het kiezen van een houten keukenkast , overweeg of het milieuvriendelijk is. U kunt het productiecertificaat direct controleren of het ruiken met een doordringende geur.

Aanvraag sturen