info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker-stijl houten fineer keukenkasten

Shaker-stijl houten fineer keukenkasten

Houtfineer keukenkasten hebben rijke kleurpatronen en raken het oppervlak heeft een goede textuur.uiterst taaiheid, volgens de noodzaak om te worden verwerkt in een verscheidenheid van gebogen, vrij mooi.

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Hoe het keukenkastdeurpaneel schoonmaken?


Deurpanelen hebben meestal vuurvaste panelen in de keukenkast, geschilderde deurpanelen in keukenkasten, spiegelkasten met deurpanelen in gespiegelde hars, massieve houten deurpanelen van keukenkasten en dergelijke. Het onderhoud van het deurpaneel van de keukenkast is niet moeilijk. Over het algemeen wordt gereinigd met een reinigingsmiddel en wordt voorkomen dat het water op de tafel naar het deurpaneel stroomt, dat na lange tijd wordt vervormd.

De serie vuurvaste platen heeft altijd een leidende positie op de markt ingenomen vanwege de weerstand tegen zuur en alkali, goede reiniging en lage prijs. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan op een vuile plek schoon worden gehouden met een vochtige doek en een neutrale reinigingsoplossing (verkrijgbaar in de markt voor multifunctionele concentraten).

Het verfdeurpaneel en het deurpaneel van de spiegelhars moeten worden afgeveegd met een fijne reinigingsdoek en een neutrale reinigingsoplossing (zoals een witmiddel voor meubels); vermijd krassen veroorzaakt door contact met scherpe voorwerpen. Als er een lichte kras is, kan deze ook worden behandeld met meubelpolish.

Massief houten deurpanelen zijn iets gecompliceerder om te onderhouden, vermijd dicht bij warmtebron, stroombron, waterbron, vermijd direct zonlicht; raak geen olie, benzeen, aceton en andere organische oplosmiddelen aan; de binnenlucht is relatief droog, u kunt de relatieve vochtigheid binnenshuis aanpassen door bonsai binnenshuis te plaatsen; Reinig met een katoenen doek en maak de graveringsnaad schoon met een borstel en een aquarel penseel. Massief houten deurpanelen van keukenkasten worden gereinigd met meubelwas.kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinets
Hot Tags: shaker stijl houten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen