info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Teakhouten fineer keukenkasten

Teakhouten fineer keukenkasten

Teak is een fabrikant van hoogwaardige meubels, vloer-, binnen- en buitendecoratie beste materiaal. Het is corrosieweerstand, slijtvastheid, helder als nieuw, decoratief patroon schoonheid, in staat zijn te verdragen of te verdragen kijk elegante toon, goede stabiliteit, kleine vervorming .

Beschrijving

Specificatie:


Houtfineer keukenkasten heeft houtnerf en helder, raak de oppervlaktestructuur is goed, de eikenhardheid is prachtig, kan volgens behoefte worden verwerkt in verschillende soorten gebogen, esthetisch, geschikt voor de productie van high-end Europese stijl meubels.


kitchen cabinets


Hoe een keukenkast kiezen Trekmand?

1. Kruiderij keukentrekker

De keukenkasten van kruiderijen zijn de afgelopen jaren populair geweest in trekmanden voor keukenkasten. De belangrijkste reden is dat er te veel flessen en potten zijn in de dagelijkse keukens. Het is niet gemakkelijk om te organiseren, en de methode van uniforme verzameling door verdeling is redelijker, en de algemene kruidenmanden. Ze worden aan de rechterkant van de kookplaat geplaatst, wat praktischer en gebruiksvriendelijker is. Als u al een rack aan de muur hebt gemonteerd, kunt u natuurlijk ook deze trekmand uit de keukenkast negeren.

2. Keukentrekkeuken in de hoek

Voor de L-vormige keuken is de keukenrek in de hoek misschien de beste keuze, zodat de hoek van de keuken goed kan worden gebruikt, zonder de arm uit te rekken, het zal niet genoeg zijn, slechts een lichte draai, zelfs de meest De items binnenin kunnen onmiddellijk voor je worden gepresenteerd en de opslagcapaciteit is erg sterk, en het kan veel puin bevatten in de dagelijkse keuken, vooral geschikt voor L-vormige of U-vormige keukens met een klein oppervlak.kitchen cabinets


kitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets
Hot Tags: teakhouten fineer keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen