info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Houten fineer RTA keukenkasten

Houten fineer RTA keukenkasten

Hoogwaardig natuurlijk houtfineer, heeft een solide gevoel, ook zeer milieubescherming, sterk en duurzaam. De houten deurplank van hout heeft de schoonheid van de natuurlijke textuur

Beschrijving

Specificatie:


De houten fineer keukenkast is extreem soepel en heeft niet het solide gevoel dat hout zou moeten hebben, omdat het speciaal is aangehecht, geschilderd op het oppervlak van het meubilair en vervolgens gebakken met ultraviolette stralen.


image


Hoe maak je je keukenkast duurzamer?

Officieel gestart met installatie: er kunnen verborgen pijpleidingen zijn zoals elektrische draden, waterleidingen en gasleidingen aan de achterkant van de keukenkast . Daarom moeten de positie en richting van de pijpleiding vóór installatie duidelijk op de muur worden aangegeven om te voorkomen dat de pijpleiding geraakt wordt. Tijdens het installatieproces van de keukenkast worden vaak de opening van de pijpleiding en de socket aangetroffen. Sommige bedrijven in de keukenkast gebruiken tinfolie om de rand van het vel na het openen van het vel af te dichten. Als het verzegeld is, zal het een rol spelen bij vochtpreventie en zijn andere effecten niet vanzelfsprekend.

Na het betreden van de installatiefase van de keukenkast is het nog steeds noodzakelijk om vanuit de keukenkast te beginnen . Begin met opmaken volgens de locatie en grootte van de tekening en open de site op de pijplijnlocatie. De keukenkasten zijn gemaakt van massief houten korrels, de deurpanelen zijn geverfde gelakte platen, het licht is gemakkelijk te hanteren, de DTC wordt gebruikt voor scharnieren, en alle laden en deuren worden gedempt.

Hot Tags: houten fineer rta keukenkasten, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen