info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Hoe maak je je keukenkast duurzamer?

Hoe maak je je keukenkast duurzamer?

Mar 05, 2019

Hoe maak je je keukenkast duurzamer?

▲ Selecteer eerst hoogwaardige platen: veel lezers letten alleen op de kleur van het paneel en andere aspecten maken zich er niet druk over. Sterker nog, over het keukenkastpaneel is het ook heel bijzonder, bijvoorbeeld, het keukenpaneel moet het soort vuurplank kiezen, anders duurt het lang, de plaats bij de gasfornuis wordt vervormd. De gegoten plaat en de geverfde plaat zijn bijvoorbeeld gevoelig voor krassen, en de gegoten plaat van slechte kwaliteit produceert bellen en rimpels. Lezers moeten de juiste keukenkast kiezen   plaat volgens de specifieke situatie.

▲ Verpakking en transport van keukenkasten : de meeste merken keukenkasten die momenteel op de markt zijn, zullen worden verpakt en vervoerd in de vorm van borden. De platen worden ter plaatse in keukenkasten gemonteerd . De meest gebruikelijke assemblagemethode is de drie-in-één-structuur, die eenvoudig te monteren is en een hoge efficiëntie heeft. De werklast is klein. Wanneer meerdere onafhankelijke eenheden met elkaar zijn verbonden, kan een complete set keukenkasten worden gevormd. De keukenvloer van de vloer   wordt direct op de grond ondersteund door de steunpoten van de keukenkast .

▲ Officieel gestarte installatie: er kunnen verborgen pijpleidingen zijn zoals elektrische draden, waterleidingen en gasleidingen aan de achterkant van de keukenkast . Daarom moeten de positie en richting van de pijpleiding vóór installatie duidelijk op de muur worden aangegeven om te voorkomen dat de pijpleiding geraakt wordt. Tijdens het installatieproces van de keukenkast worden vaak de opening van de pijpleiding en de socket aangetroffen. Sommige bedrijven in de keukenkast gebruiken tinfolie om de rand van het vel na het openen van het vel af te dichten. Als het verzegeld is, zal het een rol spelen bij vochtpreventie en zijn andere effecten niet vanzelfsprekend.

▲ Na het betreden van de keukenkast   installatie fase, het is nog steeds noodzakelijk om te starten vanuit de keukenkast . Begin met opmaken volgens de locatie en grootte van de tekening en open de site op de pijplijnlocatie. De keukenkasten zijn gemaakt van massief houten korrels, de deurpanelen zijn geverfde gelakte platen, het licht is gemakkelijk te hanteren, de DTC wordt gebruikt voor scharnieren, en alle laden en deuren worden gedempt.

▲ Qua details is het deurpaneel voorzien van een deurpaneel op basis van de keukenkasten die zijn gerangschikt. Naast de lade is het deurpaneel meestal scharnierend verbonden met de keukenkast . Over het algemeen is de installatie van het deurpaneel veel eenvoudiger dan de keukenkast .

▲ De installatie van het deurpaneel laat bepaalde fouten toe, maar kan gecorrigeerd worden door de scharnierverstelfunctie. De afmetingen van de deurvoegen van de hele set keukenkasten moeten consistent zijn en mogen niet gedeeltelijk groot of klein zijn en het is niet toegestaan om contact met elkaar op te nemen.

▲ Daarnaast zijn er vele soorten keukenkasten . Het gaat natuurlijk om verschillende berekeningsformules. Bewerken geeft een reeks gegevens weer. Iedereen kan het onthouden: de keukenkast bevat een tafelblad met een hoogte van ongeveer 80 cm. De hoogte van de stelvoet is 10 cm, de hoogte van het tafelblad is 4 cm en de hoogte van de keukenkast zelf is ongeveer 65 ~ 70 cm.

▲ De dikte van de keukenkastplaat varieert sterk en de kosten van 18 mm zijn 16% hoger dan die van 16 mm. De levensduur van de keukenkast gemaakt door 18 mm plaat kan met meer dan 1 keer worden verlengd om ervoor te zorgen dat het deurpaneel niet vervormd is en het tafelblad niet is gebarsten. Bovendien zal de volledige set keukenkasten de snelheid beïnvloeden. Vraag bij het kopen van de hele keukenkast of het een aparte keukenkast is . De levensduur en stabiliteit van de twee zijn 2 tot 3 keer anders en het verschil in kosten is 5%.

▲ Algemene kleine fabrieken of met de hand gemaakt ter plekke kunnen alleen worden verbonden met schroefklinknagels of lijm. Het gebruik van de nieuwste box-and-rod structuur van de derde generatie plus bevestigingsmiddelen en onderdelen voor snelspanners is effectiever om de stevigheid en het uithoudingsvermogen van de keukenkast te waarborgen en minder lijm te gebruiken, wat milieuvriendelijker is.

▲ Het keukenpaneel moet het soort vuurvaste plank kiezen. Anders duurt het lang en de plaats bij de gasfornuis wordt vervormd en kan zelfs brand veroorzaken. Gietplaten, bakvernissen, enz. Worden nu meer gebruikt, maar de gelakte platen zijn gevoelig voor krassen, en gegoten platen van slechte kwaliteit kunnen schuimvorming en knijpen veroorzaken.

Vraag voordat u de keukenkast installeert hoe de aluminiumfolie in de gootsteen keukenkast geïnstalleerd moet worden . Is het één keer geperst of gelijmd met de lijm? Over het algemeen is de afdichtingsprestatie van één pers meer perfect, het vocht is niet gemakkelijk te doordringen, de keukenkast   is effectiever beschermd en de levensduur van de keukenkast   is verlengd.

Tel: + 86-571-56976336

Telefoon: + 86-13655718033

E-mail: info@kitchen-cn.com

Contactpersoon: Sum Landy

VOEG toe: Kamer 538, eenheid C, juweelcentrum nr. 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015