info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Keukenkast Trekmand

Keukenkast Trekmand

Mar 02, 2019

Keukenkast Trekmand

Volgens het materiaal, de keukenkast   mand kan worden onderverdeeld in roestvrijstalen keukenkast   mand, ijzeren chromen keukenkast   mand, ijzeren verfmand, aluminium keukenkast   mand, bord mand enzovoort. Volgens verschillende doeleinden, de keukenkast   mand kan worden onderverdeeld in multifunctionele kruidenmanden, kachelrekmanden, grote mandjes (hooggelegen manden, gekoppelde manden en hoekmanden). De keukenkast   mand kan een grote opslagruimte bieden, en de ruimte in de keukenkast kan redelijk worden gebruikt om de verschillende items en apparaten hun eigen voordelen te laten hebben.

Het toevoegen van een mand aan de keukenkast is een goede manier om de efficiëntie van de keukenkast te vergroten . Volgens hun eigen gewoonten, kan de eigenaar het keukengerei en servies in de mand van de trekmand plaatsen en de kookartikelen zoals kruidenflessen, blikjes, dozen, snijplanken, messen en oliepotten in de multifunctionele mand doen, die is zowel hygiënisch als duidelijk.

Winkelen tips:

1. De keukenkast   mand is over het algemeen afgestemd op de grootte van de keukenkast , dus de afmetingen van de keukenkast moeten kloppen.

2. De soldeerverbindingen van de   keukenkast mand moet vol zijn en er is geen soldeerverbinding.

3. Het oppervlak van de keukenkast   mand moet soepel, comfortabel en braamvrij zijn.

4. Het belangrijkste bij het kiezen van een mand is niet om chroom als roestvrij staal te behandelen.

Tel: + 86-571-56976336

Telefoon: + 86-13655718033

E-mail: info@kitchen-cn.com

Contactpersoon: Sum Landy

VOEG toe: Kamer 538, eenheid C, juweelcentrum nr. 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015