info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
De keuze uit massief houten keukenkasten

De keuze uit massief houten keukenkasten

Mar 06, 2019

D e Keuze uit massief houten keukenkasten

Met het versnelde tempo van het leven, is iedereen meer geneigd om terug te keren naar de natuur in het ontwerp van keukenkasten , vooral in de selectie van materialen. Massief houten keukenkasten geven mensen het gevoel terug te keren naar het origineel, en milieubescherming en vervuiling, deze voordelen maken massief houten keukenkasten de vertegenwoordiger van hoogwaardige keukenkasten in ieders ogen.

We zullen het in detail bekijken vanuit verschillende perspectieven, waaronder materiaalkeuze en ontwerp.

kitchen cabinets 1

Ten eerste heeft de keukenkast zowel klassieke mode

De indruk van traditionele massief houten keukenkasten is meestal hetzelfde, de kleur is eenvoudig en de vorm is eenvoudig. Rosen heeft meer mode-elementen toegevoegd aan de stijl en het detailontwerp van traditionele massief houten keukenkasten .

De toevoeging van houtsnijwerk en roosters maakt de deurpanelen bijvoorbeeld kleurrijker en de keukenkasten worden veelzijdiger. Daarnaast zijn de kantenhoek van de keukenkast en de kleurbehandeling van de verf ook uitgebreider.

De massief houten keukenkasten zijn ontworpen in een klassieke en stijlvolle stijl, met name geschikt voor Chinese traditionele en Europese stijlkeuzes. Of het nu in de woonkamer wordt geplaatst of het restaurant is een goede keuze.

kitchen cabinets 2

Ten tweede, een goed substraat om een goede keukenkast te bouwen

Rosen massief houten keukenkast s kiezen voornamelijk LVL meerlagig massief hout en natuurlijk massief hout in de selectie van materialen. Op dit moment bevatten de materialen van de keukenkast in de massief houten keukenkast voornamelijk spaanplaat, massief houten spaanplaat, MDF, massief houten meerlaagse plaat en massief houten plaat.

Natuurlijke massiefhouten substraat van Rosen, voornamelijk geïmporteerd uit Europa, geïmporteerd as of geïmporteerde eucalyptus, fijne verwerking van stammen, verspringende natuurlijke defecten zoals vlotten, vergeleken met ander natuurlijk massief hout, gemiddelde hardheid, slijtvastheid en hoge corrosieweerstand.

Bovendien heeft het natuurlijke massieve houtsubstraat een snelle droogsnelheid en hoge stabiliteit tijdens het machinaal bewerken, zodat het vel niet gemakkelijk wordt gekraakt en vervormd. Bovendien is de interne textuur van het natuurlijke massieve houtsubstraat ook fijn en uniform, gemakkelijk te verwerken en gemakkelijk te kleuren, zodat de kleur van het aanrecht meer gediversifieerd kan zijn en de gepersonaliseerde aanpassing volledig kan worden gerealiseerd.

kitchen cabinets 3

Ten derde is het deurpaneel verdikt om het verborgen gevaar van vervorming van de keukenkast te verminderen

Bij de selectie van het deurpaneel zijn alle keukenkasten van de Rosen- keukenkast gemaakt van 18 mm dikke platen, die de gebruikstijd van de keukenkast strikt kunnen garanderen .

Een ander voordeel van de 18 mm dikke plaat is dat deze bestand is tegen vervorming en kan voorkomen dat het vochtgehalte van het massieve hout de temperatuur van de keukenkast onstabiel maakt en vervormt door vocht. Bovendien, Rosen massief houten keukenkast   materialen zijn in overeenstemming met internationale milieunormen en kunnen altijd de gezondheid van u en uw gezin beschermen.

Tel: + 86-571-56976336

Telefoon: + 86-13655718033

E-mail: info@kitchen-cn.com

Contactpersoon: Sum Landy

VOEG toe: Kamer 538, eenheid C, juweelcentrum nr. 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015