info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
De hoogte van het keukenkastje

De hoogte van het keukenkastje

Mar 07, 2019

De hoogte van het keukenkastje

De hoogte van de tafel wordt ingesteld op basis van de hoogte van het lichaam. De hoogte van de keukenkast is geschikt voor de hoogte van de meest gebruikte keuken. De hoogte van het aanrecht is 80-85 cm; de afstand tussen het aanrecht en de onderkant van de keukenkast is ongeveer 50-60 cm; en de hoogte van het aanrecht met de dubbele oogkachel is niet meer dan 60 cm.

Aanrechtbladen van de keuken moeten op verschillende hoogtes zijn ontworpen, afhankelijk van het werkgebied. Het is beter om sommige tafelbladen lager te plaatsen. Als u de noodle wilt maken, kan de console die vaak wordt gebruikt om de noodle te maken, de hoogte met 10 cm verminderen. Echter, bij het ontwerp van de keukenkast   kan niet overdreven hoge en lage veranderingen nastreven, vooral in de kleine keuken, zullen te veel veranderingen de algehele esthetiek beïnvloeden.

Over het algemeen de hoogte van het aanrecht van de keukenkast   moet hetzelfde zijn, waardoor de keuken er mooi en genereus uitziet. Als de hoogte van een aanrecht echter geschikt is en het koken te laag is, kan het aanrecht worden gebaseerd op het aanrecht. Verschillende werkgebieden zijn ontworpen voor verschillende hoogtes. Bij dergelijke hoge en lage werkbladen is de hoogte van het hakgedeelte, het kookblad of de gootsteen anders en de keukenkast   de kosten zullen dienovereenkomstig stijgen, maar er is een hoge en lage golving, het uiterlijk zal veranderen en het ziet er mooier uit. In een bijzonder kleine keuken kunnen echter overmatige veranderingen van invloed zijn op de algehele esthetiek van het keukenontwerp. Daarom moet het ontwerp van de keukenkast niet te hoog en te laag zijn en moet het gebaseerd zijn op de algemene indeling en het persoonlijke comfort.

De berekening van de grootte van de keukenkast   is niet hetzelfde volgens de individuele omstandigheden van het individu. Een zeer geschikte keukenkast kan met de hand worden geopend en de keukenkast staat niet rechtstreeks in contact met de grond. In het geval van ankers hieronder, wordt de hoogte van het dek ook toegevoegd aan de hoogte van de ankerbak. Nu meer gebruikelijk is 80cm, 75cm, 65cm, waarvan 80cm de tellerstand van de nationale standaard keukenkast is . In de diepte heeft 60 cm de voorkeur.

Bij het ontwerpen van de hoogte van de keukenkast moeten we rekening houden met een groot aantal ontwerpfactoren. De hoogte van de keukenkast die hier wordt genoemd, omvat de hoogte van de keukenkast   en de maximale hoogte van de keukenkast . Bij het ontwerpen van de hoogte van deze twee aspecten, moeten we de hoogte van de persoon die thuis kookt, combineren. Over het algemeen de hoogte van de keukenkast   moet de hoogte van de bodem van het bassin zijn wanneer de huisvrouw staat. Als het te hoog is, zullen mensen zich moe voelen. Als het te laag is, zullen mensen de zure rugpijn voelen.

De werkbank is verdeeld in hoge en lage cijfers. Over het algemeen ligt de hoge afmeting tussen 890-9l0mm, de maat die gewoonlijk wordt gebruikt in westerse landen; de lage afmeting van de werkbank is 810-840 mm, wat vaak wordt gebruikt in de Speciale Administratieve Regio Hongkong. De grootte van de tafel; op dit moment kan een keuken keukenkast s de voet aanpassen om de tafel de juiste hoogte te laten bereiken.

Tel: + 86-571-56976336

Telefoon: + 86-13655718033

E-mail: info@kitchen-cn.com

Contactpersoon: Sum Landy

VOEG toe: Kamer 538, eenheid C, juweelcentrum nr. 16 Kangyuan Road, Hangzhou, China. 310015