info@kitchen-cn.com +86-571-56976336


Yu Changqing, de oprichter van het bedrijf Rosen, werkt al sinds zijn achttiende in de houtbewerking. Op 22-jarige leeftijd is hij na jarenlang hard werken een uitstekende meestertimmerman geworden. Hij kan elke schrijnwerkerij uitvoeren die is betrokken bij het zelf bouwen en repareren van het huis. Op de leeftijd van 23 bracht zijn meester hem naar Beijing om te werken voor het repareren van de Verboden Stad. Het was een enorme glorie voor elke timmerman. Dit betekent dat het vakmanschap de hoogste standaard heeft bereikt voor het restaureren van koninklijke paleizen.


Na het timmerwerk te hebben voltooid en te hebben geretourneerd naar Hangzhou City, heeft hij veel lokale high-end villa-timmerwerkwerkzaamheden uitgevoerd. Met zijn uitstekende timmerwerkvaardigheden was Mr. Yu goed bekend in de regio Hangzhou North. Meer en meer mensen zochten naar hem om hun huizen te versieren.


In 2005 werd een houtbewerkingsploeg van 15 mensen opgericht. Als voorganger van Rosen voltooide het timmerteam in vijf jaar tijd diverse timmerwerk voor huishoudelijke kleine en middelgrote residentiële projecten, inclusief inkoop van grondstoffen, graveren, polijsten, schilderen en installeren. .


In 2010 richtten we een kleine fabriek op die zich voornamelijk bezighield met de productie en het schilderen van schrijnwerk. In 2012 hebben we onze markt uitgebreid van binnenlands naar overzee, en een speciaal overzeese verkoopteam opgericht, voornamelijk bezig met de aangepaste productie en verwerking van hoogwaardige eind kasten. Door de jarenlange ontwikkeling is ons team gegroeid van de eerste 15 tot 60 mensen, inclusief privé high-end residentiële projecten, hotelprojecten en high-end villa's aan zee.


Vandaag werken we samen met de beste buitenlandse ontwerpers om de meest opmerkelijke residentiële projecten aan te passen. Dankzij de jarenlange ervaring van Mr.Yu met houtbewerking zijn onze houtbewerkingsactiviteiten zowel in binnen- als in het buitenland goed ontvangen. In het tijdperk van wereldwijde machine-industrialisatie hebben we elk stuk houtbewerkingsproducten altijd als kunstwerken beschouwd en elk detail geperfectioneerd met een serieuze houding en voortreffelijk vakmanschap.