info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Wit schilderij voorzien van glijdende kledingkast met garderobekast met spiegelplanken en laden Armoire voor Brisbane

Wit schilderij voorzien van glijdende kledingkast met garderobekast met spiegelplanken en laden Armoire voor Brisbane

Witte schilderij ingerichte schuifgarderobe met kledingkast dressoir met spiegel planken en laden armoire voor Brisbane Houten panelen en witte deur met verse natuurlijke, bed industriële lichten volledige textuur, decoratieve sterren gevuld met artistieke sfeer, de erker ontwerp in een bureau, praktische ...

Beschrijving

Witte schilderij voorzien van schuifgarderobe met kledingkast dressoir met spiegel planken en laden kast voor Brisbane

Houten panelen en witte deur met verse natuurlijke, nachtkastjes industriële lichten vol textuur, decoratieve sterren gevuld met artistieke sfeer, het erkerontwerp in een bureau, praktisch en mooi.

Specificatie

Model

SD-181

Kast type

Op maat gemaakte hoogglans two pack witte verf schuifdeur met hout houtnerf garderobe.

Deurpaneel

MDF-plaat van 18 mm met hoogglans wit paneel met twee pakken verfdeur.

Kabinet doos

18 mm spaanplaat of multiplex platen met hout houtnerf kleur karton.

Deurmodel

Modern plat deurpaneel ontwerp.

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk.

Kledingkastaccessoires

Aluminium kledingstang;
Interne ladekasten naar buiten trekken;
Aluminium broekrek;
Rotan mand;
LED-inductielamp;
Multi-functionele sieraden doos;
Schaalbare verkleedspiegel;

MOQ

Customzied-eenheid - 1 set

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Welke kan worden gekozen uit de catalogus met hardware-accessoires.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Service

We bieden het hele huis op maat gemaakte kasten, waaronder keukenkastjes, kledingkasten, badkamermeubels, linnengoed, opbergeenheden, walk-in-robe, wijnrekken, tv-units, enz.

Alle badkamerdesign en -dimensie baseren zich op actuele meetgegevens van uw huis.

Alle garderobe-ontwerp, -stijl en -materiaal kunnen hetzelfde zijn en passen bij de huisdecoratie-stijl.

Kleerkast in verschillende kleuren, ontmoet uw verschillende slaapkamerontwerp.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Afgemaakte kasten op maat

1.jpg

2.jpg

Meer functionele kledingaccessoires voor uw selectie

3.jpg

4.jpg

Naast garderobekasteenheden, kunnen we ook op maat gemaakte huiskasten maken die passen bij uw hele huiskabinestijl, hetzelfde materiaal en ontwerp gebruiken als uw keukenkast, kledingkast, linnengoed, opslag, inloopbad. Alle op maat gemaakte kastontwerpen kunnen elkaar ontmoeten uw speciale verzoek voor huisdecoratie.

Meer hedendaagse moderne ontwerp voor uw referentie (aangepaste eenheden)

5.jpg

Formaatreferentie kleurnaam

Ingebouwde kleding spiegel, lade combinatie van kleine voorwerpen, roestvrij stalen schoenenrek kan worden getrokken, vrijstaande kleding rails ... Vandaag de dag, multi-functionele kledingkast en de traditionele grote kledingkast is heel anders, de garderobe ontwerp is een zeer professionele decoratie proces, niet alleen om rekening te houden met de bewoners van de samenstelling, bezetting, leeftijd, de kenmerken van persoonlijke kleding en het plaatsen van orde moet ook rekening worden gehouden met het rationeel gebruik van de ruimte.

Handige kledingcategorie geplaatst

De kleding voor het jonge paar is divers. Over het algemeen zijn de linker- en rechterzijde respectievelijk ingesteld als opslagruimte voor mannen en vrouwen. De hanger in de kast is meestal verdeeld in twee lagen om respectievelijk de jas en de bovenkant op te bergen. Het shirt kan ook in een aparte kleine lade of plank worden geplaatst. De kleding wordt samengeperst en gerimpeld lelijk. Ondergoed, dassen en sokken beschikbaar speciaal klein raster is niet alleen bevorderlijk voor kledingonderhoud, ook meer intuïtief en gemakkelijk om dingen te nemen; truien kunnen in een diepere lade worden geplaatst; broeken worden opgeslagen met een speciaal rek.

Kinderkleding, meestal minder hanger, meer kleding gestapeld, en rekening houdend met de plaatsing van kinderspeelgoed, is het het beste om in het kastontwerp een grote kast te zien, alleen de bovenste hanger, de lagere leegstand, Kinderen kunnen gemakkelijk de deur openen om elk moment om speelgoed op te halen en te verzamelen om de leuke houding van het kind te ontmoeten.

Oudere ouders stapelden meer kleding op, meestal minder hangertjes, dus het ontwerp kan worden beschouwd als om meer laminaten en laden te doen, en ouderen vanwege fysieke conditie, moeten niet klimmen of hurken, laden in de kast mogen niet op de bodem worden geplaatst. ongeveer 1 meter boven de grond zijn, als de omstandigheden dit toelaten, is het het beste om de bovenste kast te overwegen met hijsrekken.

6.jpg

2. Druk op om de frequentiepartitie te wijzigen

Je kunt de frequentie van kleding in de kast veranderen in drie gebieden: het seizoen, het seizoen, vaak veranderen. Bovenop de kast zijn drie scheidingswanden opgesteld voor het stapelen van kleding gedurende drie seizoenen, behalve het seizoen, terwijl het onderste deel gecentreerd is op het middengedeelte omdat het de kleding van het seizoen op de binnenkant van de schuifdeur opslaat. Het kan ook worden gestapeld, maar is eenvoudiger dan het beste gebruik. Aan beide zijden van het centrale gedeelte van de kast bij de schuifdeur, soepel gerangschikt meerdere laden en ophangruimte voor het opslaan van de meest frequent vervangen kleding, dus elk seizoen wanneer het seizoen kleding vanaf het midden van het kledinggebied naar de top over het seizoen gebied , De seizoenskleding van de top om het seizoensgebied te vervangen, er zal geen tijd zijn om te zoeken T-shirts zijn opvallende truien, op zoek naar een jas en opvallende, vervelende shirts.

3. Volg de specificaties van de garderobe-maat

Over het algemeen is elke garderobe kastruimte op maat gericht. De hoogte van de hangende laag is niet minder dan 1400mm; de hoogte van de lade is niet minder dan 150 mm ~ 200 mm; als voor de kast met gestapelde kleding, de breedte van de gevouwen kleding na het vouwen, kast ontwerp breedte van 330 mm ~ 400 mm, de hoogte van niet minder dan 350 mm; de gehele kledingkast wordt meestal bovenaan geplaatst om quilts en andere items te plaatsen die niet vaak worden gebruikt, de hoogte mag niet minder zijn dan 400 mm.

4. Focus op details van de siteverwerking

Tegenwoordig denken veel kledingfabrikanten of eigenaren aan schuifdeuren, vaak verwaarlozen ze veel details, waardoor sommige delen van de kast niet normaal kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, sommige eigenaren volgens hun voorkeuren maken de kast in een ongelijke ruimte, en om het mooie uiterlijk van de deur te behouden, de schuifdeur gemaakt van gelijk verdeeld drie of vier, maar in feitelijk gebruik, omdat de schuifdeur Baanbrekende problemen, bij het openen van een deur, zullen er onvermijdelijk twee andere en samen zijn, dus als het kastlichaam ongelijk is, kan er altijd een spatie worden gebruikt, als het toevallig de ladepositie is, of zelfs niet kan openen.

5. Volg de ontwerpgrootte van de kast

Over het algemeen is elke garderobe kastruimte op maat gericht. De hoogte van de lade is niet minder dan 150 mm ~ 200 mm; als voor de kast met gestapelde kleding, de breedte van de gevouwen kleding na het vouwen van View, de kast ontwerpbreedte van 330 mm ~ 400 mm, de hoogte van niet minder dan 350 mm; het bovenste uiteinde van de kast wordt meestal geplaatst om quilts en andere items te plaatsen die niet vaak worden gebruikt, de hoogte mag niet minder zijn dan 400 mm.

7.jpg

Hot Tags: wit schilderij voorzien van schuifgarderobe met kledingkast dressoir met spiegel planken en laden kast voor Brisbane, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen