info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Made To Measure White Flat Pack Open garderobekast met rail en fittingen

Op maat gemaakte witte platte pack open garderobe kast met rail en hulpstukken U-vormige vestiaire naar de top, driedimensionale opslag. Mannelijke en vrouwelijke eigenaren kunnen onafhankelijke opslagruimte hebben, zonder elkaar te storen. Tegelijkertijd redelijke partitiekleding, gemakkelijke toegang ....

Beschrijving

Op maat gemaakte witte platte pack open garderobe kast met rail en fittingen

U-vormige vestiaire naar de top, driedimensionale opslag. Mannelijke en vrouwelijke eigenaren kunnen onafhankelijke opslagruimte hebben, zonder elkaar te storen. Tegelijkertijd redelijke partitiekleding, gemakkelijke toegang.

Specificatie

Model

SD-186

Kast type

Eenvoudig modern ontwerpwit met houten korrelkleurgang in robekast

Deurpaneel

18 mm MDF met hoogglans witte verf (twee pack) afwerking.
18 mm MDF-plaat met natuurlijke houtfineerafwerking.

Kabinet doos

18 mm spaanplaat of multiplexplaat met puur witte melamine afwerking.

Deurmodel

Tijdelijk modern vlak ontwerp

Hardware

BLUM / DTC / ander hardwaremerk.

Kledingkastaccessoires

Aluminium kledingstang;
Interne ladekasten naar buiten trekken;
Aluminium broekrek;
Rotan mand;
LED-inductielamp;
Multi-functionele sieraden doos;
Schaalbare verkleedspiegel;

MOQ

Customzied-eenheid - 1 set

Pakket

Vlak pakket of Assemblagepakket dat van klant afhankelijk is

Productie tijd

30-35 dagen voor normale bestelling

Leveringshaven

Shanghai of Ningbo

Optionele items

Welke kan worden gekozen uit de catalogus met hardware-accessoires.

Garantieperiode

10 jaar na installatie zonder door de mens veroorzaakte schade.

Betaalvoorwaarden

Kleine bestellingen: 40% van het bedrag als aanbetaling, saldo vóór laden.
Grote bestellingen: 30% als aanbetaling, saldi we accepteren T / T en L / C / OA-betaling.

Na de dienst

Alle dingen worden per vliegtuig verzonden als je tijdens de installatie een aantal armaturen mist.

Hoofd markt

Oceanië / Noord-Amerika / Midden-Oosten / Noord-Euro

Service

We bieden het hele huis op maat gemaakte kasten, waaronder keukenkastjes, kledingkasten, badkamermeubels, linnengoed, opbergeenheden, walk-in-robe, wijnrekken, tv-units, enz.

Al het ontwerp en de afmetingen van de kast zijn gebaseerd op de meetgegevens van uw huis.

Alle kasten, ontwerp, stijl en materiaal kunnen hetzelfde zijn en passen bij de huisdecoratie-stijl.

Kleerkast in verschillende kleuren, ontmoet uw verschillende slaapkamerontwerp.

1.png

2.png

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Meer functionele kledingaccessoires voor uw selectie

6.jpg

7.jpg

Naast garderobekasteenheden, kunnen we ook op maat gemaakte huiskasten maken die passen bij uw hele huiskabinestijl, hetzelfde materiaal en ontwerp gebruiken als uw keukenkast, kledingkast, linnengoed, opslag, inloopkleding. Alle op maat gemaakte kastontwerpen kunnen samenkomen uw speciale verzoek voor huisdecoratie.

Meer hedendaagse moderne ontwerp voor uw referentie (aangepaste eenheden)

8.jpg

Hoe lay-out in de kast

1, vanuit ergonomisch oogpunt

De hoogte van de kledingrailinstallatie is meestal de hoogte van de master plus 200 mm, de kledingrail op het dak langs de kast tot de afstand van 40 mm tot 60 mm, geschikt om kleding mee te nemen. De diepte van de kast is over het algemeen 550 mm ~ 600 mm tussen de beste, die is gebaseerd op de breedte van de algemene kleding ontworpen.

Een kleedkruk in de garderobe plaatsen om het wisselen van broek en schoenen te vergemakkelijken, of een stoel met een opbergkast eronder kiezen, voegt meer praktische aspecten toe en maakt gebruik van ruimte.

2, Hoe verschillende functionele gebied te splitsen

De verdeling van de kleerkastplaat, maar gerelateerd aan de werkelijke dagelijkse behoeften van de eigenaar. In de decoratie moet de eigenaar van tevoren bedenken wat hij nodig heeft om artikelen te plaatsen, evenals de grootte van elk item, enzovoort.

9.jpg

In het algemeen zal worden verdeeld in opknoping gebied, stapelruimte, ondergoed gebied, schoenen en sokken gebied en beddengoed. Als er speciale items moeten worden geplaatst, maar ook om een ​​goede plaats te reserveren.

Voorafgaand aan het meten van de lengte van hun bestaande kleding, zoals lange donsjas, enz., Evenals de grootte van het beddengoed en het aantal van elk type artikel en de vereiste ruimte is niet bevooroordeeld.

Als u niet nauwkeurig kunt schatten, moet het principe als volgt worden gehandhaafd: moet hoog niet laag zijn, moet breed zijn en mag niet smal zijn. En voor een redelijke verdeling van de bovenste en onderste drie gebieden, kan een plat lichaam geplaatst om de meest voorkomende kleding te nemen, over het kwart van het beddengoed enz. Op de kledingkast worden geplaatst.

3, hoe de lay-out van de regionale structuur uit te voeren

Naast de standaard verdeling van de kastruimte, maar ook op de juiste plek om wat metalen gadgets te plaatsen, wordt het ruimtegebruik aanzienlijk verbeterd, maar ook om netjes te huisvesten.

(1) vierkorf: kies een vierwegkorf met een schuifrail, metalen frame ademend ontwerp, geschikt voor het plaatsen van wol en andere niet-gekroesde kleding, niet gemakkelijke beschimmelde insecten.

(2) Roterende hanger: Roterende hanger is over het algemeen driemaal de hoeveelheid kleerhanger, door de rotatie kan deze gemakkelijk naar de binnenkant van de kleding worden gevoerd. Ideaal voor hoekgebieden die zijn geplaatst in een L-kastontwerp.

(3) duwen en trekken kledingstang: u kunt gebruik maken van de push-pull kledingstang en broekrek, gemakkelijk te gebruiken, om de kleding te voorkomen om rommelig te raken van de bovenkleding

10.jpg

(4) Treasure grid: als deze gescheiden van het kleine raster is het heel gemakkelijk om kleine objecten op te slaan, of het nu sieraden Ye Hao, sokken, ondergoed, enz., Kan worden geclassificeerd als compleet, niet bang voor extrusie, in een oogopslag, gemakkelijk te nemen.

11.jpg

(5) Kastdeur: deze kastdeur is bijzonder handig. Draai naar de deur wanneer niet in gebruik, beide stofdicht, maar maak het geheel ook bijzonder opgeruimd, niet vanwege de opeenhoping van kleding en rommel.

(6) Spiegelkast: als de ruimte niet zo comfortabel is, kunt u deze spiegel met de kast kiezen, niet alleen om aan de behoeften van de spiegel te voldoen, maar ook sommige dingen op te slaan, bijna dubbel voordeel.

Er is ook een soort uitrekspiegel die in de kast kan worden verborgen, wat ook heel praktisch is, waardoor er bijna geen ruimte wordt bespaard als deze wordt opgeborgen. Moet gewoon een goede plaats reserveren nadat de spiegel is uitgetrokken Oh.

Brief meeste meiden kunnen niet weerstaan ​​het huis heeft een inloopkast, bedekt met kleding, netjes geplaatste tassen en schoenen ....... Onbelemmerde show voor je, denk erover na om het te ontmoeten! Ruime walk-in-closet is meer een "geheime wisselbasis", kan er vertrouwen in vinden en een nieuwe look uit het huis, om een ​​mooie transformatie te voltooien ~


Hot Tags: Op maat gemaakte witte platte pack open garderobe kast met rail en fittingen, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast

Aanvraag sturen